Sök här!

söndag 8 juli 2012

Nytt!!

Hälften av berättelsen försvann tyvärr nu, så vi raderar hela berättelsen eftersom att det är sjukt jobbigt att skriva om ett kapitel här och där.... Så vi börjar på en ny novell nu och här kommer handlingen lite snabbt! :)
____________________________________________
Fanny bor med sin mamma, pappa och lillasyster Josse (Josefine) precis vid vattnet i Lysekil. Ända sedan hon var liten och Josse föddes har hennes föräldrar bråkat dag och natt. När Fanny precis fyllt 16, kommer den jobbiga nyheten, hennes föräldrar ska skiljas! Hennes pappa reser mycket med jobbet och det visar sig att han har går och förälskar sig i någon annan, han flyttar till henne i Essex. (en liten stad utanför London) Fanny och Josse hälsar på och Fanny fastnar snabbt för England, eller kanske för något annat? Kommer Fanny och Josse stanna hos sin pappa längre än vad som bestämt? och vem är pappans nya tjej? och vad/vem är det som Fanny har fastnat för i England? och vad händer med Josse?
Vill ni veta så är det bara dags att börja läsa våran novell!
Hoppas ni tycker det låter bra!
____________________________________________

Vi kommer försöka lägga ut ungefär ett kapitel om dagen, och vi kommer förstås att få ännu mer skrivar glöd desto mer kommentarer vi får så.... KOMMENTERA PÅ! Så desto mer komentarer desto bättre uppdatering såklart!

//Sabine och Hanna

KOMMENTERA! x

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar